Çetiner: kadın cinayetleri politiktir!

CHP Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Çetiner, 25 Kasım Kadına Şiddete Yönelik Uluslararası Mücadele Günü kapması ile Şanlıurfa il başkanlığında kadınlarla bir araya gelerek program düzenledi.

1089 kez okundu.
Çetiner: kadın cinayetleri politiktir! Advert

"Programa ilgi yoğundu"

CHP'li Çetiner, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele günü dolayısı ile kadınlarla bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu. Oldukça samimi ve sıcak ortamda geçen programa ilgi yoğunken, Çetiner de konuklarla tek tek ilgilenerek, sohbet etti.

"Türkiye'nin kanayan yarası"

Çetiner açıklamasında;" Bugün kadına şiddete yönelik mücadele günü. Umuyoruz ki her zaman bu son olsun. Ama olmuyor. Öldürülen kadınlarımızı da unutmuyoruz. Eşi tarafından, sevgilisi tarafından, kuzeni, dayısı, amcası, teyzesi, hiç tanımadığı... Ne acı bunları konuşmak bile. Kadınları el üstünde tutan bir Atatürk vardı. Şimdi ise her gün bir kadın öldürülüyor. Bunun sebebi ne? Ya yetiştirme tarzı ya da kadın cinayetlerinin politikliği. Dur diyen yok, caydırıcı ceza yok, iyi halden ceza indirimi var. Bunlar varken nasıl güvden olacağız. İstatistikler ortada en güvenilir ülkelere bakın bir de bize. Bunun sorumlusu kim? İyi biliyoruz. Gelecek seçim yakın. Bu konu Türkiye'nin yarası ama CHP varsa çözüm de var. Bunu da halledeceğiz."dedi.

Çetiner: kadın cinayetleri politiktir!
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz