Başkan Ayşe Çakmak, hayvan pazarı esnafını ziyaret etti

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, canlı hayvan pazarındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talepleri dinledi.

534 kez okundu.
Başkan Ayşe Çakmak, hayvan pazarı esnafını ziyaret etti Advert

Türkiye’nin en büyük ikinci hayvan pazarı konumundaki Siverek canlı hayvan pazarı, ilçenin ekonomisinin temel taşlarından biri olarak ön plana çıkıyor.
Sabahın erken saatlerinde mesaiye Hayriye Mahallesi’ndeki hayvan pazarına giden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Ayşe Çakmak, birim müdürlerine taleplerin karşılanması için talimat verdi.
Canlı hayvan pazarının bölge ekonomisine ciddi katkı sağladığını dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, bölgeden çok sayıda esnafın alışveriş için ilçeye geldiğini söyledi.
Daha önce esnaflardan gelen taleplerin çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Çakmak, “İlçemiz için büyük öneme sahip olan hayvan pazarını ve esnaflarımızı ciddi şekilde önemsiyoruz. Daha önce ilgili birim müdürümüze ve esnafların bizzat bize ilettiği talepleri çözüme kavuşturduk. Hareketliliğin erken saatlerde başladığı pazarımızdaki esnaflarımızla bir araya geldik. Alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı bulduk. Taleplerin çözüme kavuşturulduğunu dile getirdiler. Bazı taleplerin uygulanması ise esnafın kendi arasında karar vermesi gerekiyor ki bizde ona göre adım atalım.” dedi.
Daha önce iletilen taleplerin çözüme kavuşturulması nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getiren pazar esnafı ziyaret için Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

 

Başkan Ayşe Çakmak hayvan pazarı esnafını ziyaret etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı