Şanlıurfaspor tempo yükseltti

Devre arası kamp döneminde 6. günü geride bırakan Şanlıurfaspor'da yüksek tempo dikkat çekiyor. Yeni transferlerin uyum sağladığı takımda moral ve motivasyonda üst düzeyde.

1936 kez okundu.
Şanlıurfaspor tempo yükseltti Advert

 

Devre arası kamp döneminde 6. günü geride bırakan Şanlıurfaspor'dayüksek tempo dikkat çekiyor. Yeni transferlerin uyum sağladığı takımda moral ve motivasyonda üst düzeyde.

Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da günde çift idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve ekibinin tüm futbolcularla birebir yakından ilgilendiği kampta futbolcuların yüksek performansı da göz dolduruyor. 6. günü de geride bırakan ekip önceki akşam günü ısınma, 5'e 2 top kapma, sürat ve taktik çalışma ile tamamlarken, takım bu sabah saatlerinde ise sahilde bir araya geldi. Kahvaltı öncesi koordinatif ısınma, koordinasyon ve pliometrik çalışma gerçekleştiren takımda tüm futbolcular sıkı bir antrenman geçirdi. Yine önümüzdeki günlerde yeni transferler gerçekleştirecek olan Şanlıurfaspor, ikinci yarıya daha dinamik bir kadro ile çıkmayı planlıyor.

 

# tempo yükseltti. Şanlıurfaspor olan SON DAKİKA | bir yeni Daha Şanlıurfaspor'da. Şanlıurfaspor'da
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı