AK aday Cevheri seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve her gittiği yerde seçimin önemini anlatarak AK Partiye destek olmalarını istiyor.

996 kez okundu.
AK aday Cevheri seçim çalışmalarını sürdürüyor Advert

 Haber Merkezi Gaphaberleri.com/Abdulbaki Turan

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü Kırsal mahallelerini ziyaret etti. Mehmet Ali Cevheri’ye seçim çalışmalarında AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy eşlik etti. Aday Cevheri seçim çalışmaları kapsamında Yarımtepe, Maşuk, Kızlar, Günışık, Kurukezan, İsaören, Tülmen, Küçük Tülmen, Kırkpınar, Esemkulu, Musabacık ve Büyük Çemlekçi kırsal mahallelerini ziyaret etti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında açıklamada bulunan Cevheri, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek “1 Kasım seçimlerinde sadece bir partiye oy vermeyeceğiz. Çocuklarımız yarınına geleceğine oy atacağız. Ya karanlığa ya aydınlığa oy atacağız. Ya barışa huzura ya kavgaya ve kargaşaya oy atacağız. Ondan dolayı eğer biz aydınlık barış ve huzur içinde bir Türkiye istiyorsak AK Parti’ye destek olmamız gerekiyor.

 

Artık atacağımız oy bir partinin mukadderatını ilgilendirmiyor. Türkiye’nin mukadderatını ve İslam aleminin mukadderatını ilgilendiriyor. Dünya’da dönen bütün entrikalar ve oyunlar islam aleminin başında dönüyor. Bunun bilincinde ve farkında olmamız gerekiyor. Bugün Afganistan’dan, Pakistan’dan, Yemen’den, Suriye’den, Irak’tan, Filistin’den nereye bakarsanız bakın eğer Müslüman bir ülkede kavga varsa kardeş kavgası varsa bunu bilin ki emperyalist devletler İslam ülkelerinin büyümesini, gelişmesini istemediği için bunları yapıyorlar” dedi. 

siyaset urfa haber htç one abdulah
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız