Urfa'da ‘sahte savcı-Polis” operasyonu :5 gözaltı

Urfa'da ‘sahte savcı-Polis” operasyonu :5 gözaltı

1218 kez okundu.
Urfa'da ‘sahte savcı-Polis” operasyonu :5 gözaltı Advert

Şanlıurfa'da sahte Polis ve savcılara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kendisini savcı ve Polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda 5 kişi yakalandı.Şanlıurfa ve Akçakale'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı.5 zanlı yakalanarak Samsun'a götürüldü.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen dolandırıcılık soruşturmasında, "kendini kamu görevlisi olarak tanıtmak suretiyle dolandırıcılık" suçu kapsamında A.A. ile F.A. isimli şahıslar Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişinin 1 milyon liralık altının bozdurulması olayına karıştıkları iddia edildi.

Yine Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir başka dolandırıcılık olayında ise "kendini kamu görevlisi olarak tanıtmak suretiyle dolandırıcılık" suçu kapsamında M.Ö, H.Y ile H.T. de Şanlıurfa'da yakalandı.Şanlıurfa'dan Samsun'a götürülen toplam 5 kişi Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren 5 kişi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

 

# ve Urfa'da Akçakale'de ‘sahte savcı-Polis” operasyonu : 5 gözaltı. SON DAKİKA | şanlıurfa. Şanlıurfa'da şanlıurfa tarafından bir Olarak yine
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı