Şanlıurfaspor'dan 8 maç sonra gelen galibiyet

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor, Eskişehirspor'u 2-0 yendi.

1407 kez okundu.
Şanlıurfaspor'dan 8 maç sonra gelen galibiyet Advert

TFF 2. Lig'in 21.haftasında Play off mücadelesi veren Şanlıurfaspor, sahasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti ve 8 maç sonra 3 puanla tanıştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor,Eskişehirspor'u ağırladı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Şanlıurfaspor -Eskişehirspor karşılaşmanda 57'inci ve 65'inci dakikada Mustafa Durak ve Sinan Kurumuş'un attığı gollerle Eskişehirspor karşısında 2-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca maç 2-0 Şanlıurfaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Alınan bu galibiyetle Şanlıurfaspor puanını 26'ya yüksletterek Play-Off iddiasını sürdürdü.Eskişehirspor ise 13 puanda kaldı.

STAT: Şanlıurfa GAP Stadyumu

HAKEMLER: Feridun Daldaş, Kürşathan Akın, Murat Can Ilgaz

ŞANLIURFASPOR: Mücahit – Caner, Muhammed Enes (Dk.89 Emir), Ferhan ( Dk.76 Muhammed Samed), Erkan, Feyyaz, Sinan (Dk.80 Hüseyin), Dilaver (Dk.80 Taner), Mustafa (Dk.76 Behlül), Fırat, Muhammed Raşit

ESKİŞEHİRSPOR: Efehan – Muhammet Yahya, Sezgin, Onur, Tolga (Dk.66 Arda ) Berkay, Onurhan Uyanık (Dk.80 Metahan), Eray, Buğra (Dk.66 Kaan), Bartu, Ömer (Dk.46 Hasan)

GOLLER: Dk.57 Muhammed Enes, Dk.65 Sinan (Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Feyyaz (Şanlıurfaspor) Bartu (Eskişehirspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.90 Behlül (Şanlıurfaspor)

 

# 8 maç sonra gelen galibiyet. Şanlıurfaspor'dan SON DAKİKA | Şanlıurfaspor 2-0 Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maç sonucu: şanlıurfa
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel: Seçmenin mesajını alırsan doğruyu yaparsın, almazsan tükenme sürecin başlar
Özel: Seçmenin mesajını alırsan doğruyu yaparsın, almazsan tükenme sürecin başlar
NATO-Ukrayna Konseyi toplandı
NATO-Ukrayna Konseyi toplandı