Şanlıurfa'da şehit olan polisler memleketlerine uğurlandı

Dün Şanlıurfa'da şehit edilen polis memuru Cemal Bozkurt ve Komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici İl emniyet müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı

1665 kez okundu.
Şanlıurfa'da şehit olan polisler memleketlerine uğurlandı Advert

Şanlıurfa'dnın Haliliye ilçesinde dün saat 15.30 sıralarında Mevlana caddesi üzerinde yaşanan olayda yakalamaya çalıştıkları zanlı tarafından silahla vurulan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru  Cemal Bozkurt  şehit oldu.

Şehit polis memurları içinŞanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde bir tören düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehitlerin yakınları, İlçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Tabutlara sarılan şehidin yakınları, gözyaşı dökerken mesai arkadaşları da gözyaşlarına hakim olamadı. Polislerin özgeçmişi okunduktan sonra saygı duruşu, akabinde ise İl Müftüsü Ramazan Tolan tarafından dua okundu.

Törenin ardından Şehit Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici'nin cenazesi Gap Havalimanından uçakla ailesinin yaşadığı İstanbul'a, şehit polis memuru Cemal Bozkurt'un cenazesi ise karayoluyla memleketi Gaziantep'in Karkamış ilçesine gönderildi.

# Şehit polis olan komiser yardımcısı Cemal Bozkurt SON DAKİKA | komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici için?. emniyet müdürlüğü Şanlıurfa'da Şehit olan polisler ve Memleketlerine Abdullah Yasir Binici Uğurlandı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız