HABER MERKEZİ GAPHABERLERİ.COM HABER:ABDULLAH YİĞİT (ANKARA)

 

Ankara iline çıkarma yapan  Birecik  belediye başkanı  Mehmet Faruk Pinarbaşi  ekibi ile  çıkarma  yaptı.

 

Birecik Eski belediye başkanı Mahmut Mirkelam  ve  birecik belediye başkan yardımcısı  Sami Doğan ile  Akparti  Şanlıurfa  Mil.vek  ve Tarım ve Hayvancılık Bakanı   Faruk Çelik ' i   makamında  ziyaret  etti. 

 

Birecik Belediye Başkanı  Mehmet Faruk Pinarbaşi  yaptığı  açıklamada   : Biz  öncelikle  Birecik  ilçesi olarak  sayın  Bakanımiz  Faruk  Çelik    hayırlı olsun  ziyareti geldik.

 

Şanlıurfa olarak  çok çok  sevindik .

 

Birecik ilçemiz ile ilgili  projelerini   teslim  ettik. Artık  birecik  ilçesinin  Doğunun  parisi  olarak   daha iyi  yerlere  gelmek için  sayın  bakanımız  Faruk  Çelik     bize  söz  verdi  ilçenin  en iyi  yere  gelmek  için  maddi  ve  manevi desteklerini  sunacağı  ifade  etti.

Bizde  bakanımız  Şanlıurfa'nın  Gurunu  Faruk  Çelik  'in ilçemize  vermiş  olduğu  maddi ve manevi  desteklerinden  dolayı  ilçem  adına  teşekkür ediyorum.

 

İlçede halkıma hizmet etmek için ben ve ekibim olarak 24 saat hizmet etmekteyiz artık birecik ilçesinin modern şehir olduğunun doğunun parisi olduğunu söyledi.