Şanlıurfa Cezaevi'nde Gergin bekleyiş sürüyor

Şanlıurfa E Tipi Cezaevinde akşam saatlerinde çok sayıda ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edilmesi paniğe neden oldu.

1132 kez okundu.
Şanlıurfa Cezaevi'nde Gergin bekleyiş sürüyor Advert

CEZAEVİNDE GERGİN BEKLEYİŞ

ŞanlıurfaETipi Cezaevinde akşam saatlerinde çok sayıda ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edilmesi paniğe neden oldu.  Cezaevinde isyan çıktığı iddia edilirken haberi duyan mahkum ve tutuklu yakınları cezaevine akın etti.

Akşam saatlerinde Şanlıurfa E Tipi Cezaevine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve ambulansalr art arda cezaevine girerken polis ekipleri, cezaevinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayın duyulmasının ardından mahkum yakınları, ceza evine akın ederek, endişeli bekleyişin içerisine girdi. İki koğuşta yangın çıktığı iddia ediliyor.

Olayla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmazken aynı cezaevinde 2012 yılında çıkan isyanda 13 kişi anarak ölmüştü.

# Çok şanlıurfa. SON DAKİKA | şanlıurfa bir Olarak ilgili kişi ve tutuklu yakınları akın etti. Şanlıurfa ETipi Cezaevinde akşam saatlerinde çok sayıda ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edilmesi paniğe neden oldu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu