Sağlık Çalışanlarından Örnek Davranış

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay kan merkezi işbirliği ile İl Sağlık Müdürlüğü kampüs alanında kurulan kan bağışı noktasında sağlık personelleri tarafından kan stoklarının azalması sebebiyle kan bağışında bulunuldu.

2661 kez okundu.
Sağlık Çalışanlarından Örnek Davranış Advert

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay kan merkezi işbirliği ile İl Sağlık Müdürlüğü kampüs alanında kurulan kan bağışı noktasında sağlık personelleri tarafından kan stoklarının azalması sebebiyle kan bağışında bulunuldu. İl Sağlık Müdürlüğü kampüs alanında kurulan kan bağışı noktasında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm, hizmet başkanları ve sağlık çalışanları kan verdi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm, Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini aktararak, bağışçılara teşekkür etti.
Gülüm “Kan bağışı sürekli bir ihtiyaçtır. “Kızılay Kan Haftası” içerisindeyiz. Bizde bu hafta münasebetiyle İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesi içerisinde bir haftadan beridir bir hazırlık içerisindeyiz. Bütün personellerimize duyurusunu yaptık, arkadaşlarımız buradalar Kan bağışı yapılıyor. Personellerimiz gibi bende az önce kan bağışında bulundum.

Kızılay tüm kara günlerimizde yanımızda, depremde yanımızda, yangınlarda yanımızda, pandemide özellikle plazma temini noktasında ciddi katkıları oldu. Kızılay’a yolu düşmeyen, muhtaç olmayan hiç kimse olmuyor.


Ramazan münasebetiyle de Kızılay’ın kan rezervlerinde bir azalma söz konusu oldu. Hemen bayram sonrasında bu organizasyonu içerisine girdik. Bir Ülkenin, bir şehrin en önemli rezervi Kızılay kan merkezindekileri rezervleridir. Bu önemli ve bunu önemsiyoruz. Yeri geliyor çevre illerimizde, çevre komşularımıza da Urfa’dan katkılar oluyor.


Bundan dolayı bu kıymetli rezervleri düşürmemek adına bende başta “İl Sağlık Müdürlüğü Personellerimiz ve Halkımız” olmak üzere herkesi kan bağışına davet ediyorum. İlgililere teşekkür ediyorum dedi.

Şanlıurfa Kızılay Sorumlu Hekimi Dr. Buket ARVAS SİNGAN,
Bugünkü kan bağışı çalışmamız Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğümüzde gerçekleştirmekteyiz. Değerli Müdürümüz, Başkanlarımız ve tüm il sağlık müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yoğun bir katılım ile bize destek oldular. Bu vesileyle hastalara kan ulaştırma şansı oluşturdular.

Bugün bir gayret var ama aslında Şanlıurfa İl Sağlık müdürlüğü her zaman Kızılay’ın kan bağışı noktasında en büyük destekçilerindendir. Hastanelerimizdeki kan bağışı noktalarımızda emekleri vardır. Vatandaşlarımız ile bizim buluşmamızı sağlamışlardır.
Bu vesileyle tüm Sağlık Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

 

# Örnek Davranış. Sağlık Çalışanlarından ile Şanlıurfa Yoğun davet Urfa
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsrail ordusu Halep'i vurdu
İsrail ordusu Halep'i vurdu
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak