Hurda toplayan çocuklar duvarın altında kaldı: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya'da hurdacılık yapan çocukların demirlerini sökmeye çalıştığı metruk bir evin duvarının yıkılması sonucu 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk ise yaralandı.

1057 kez okundu.
Hurda toplayan çocuklar duvarın altında kaldı: 1 ölü, 1 yaralı Advert

Malatya Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi'nde hurdacılık yapan biri Türk 4'ü yabancı uyruklu 5 çocuk Kuzey Sokak içerisinde bulunan tek katlı metruk bir evin duvarlarında bulunan demirleri sökme çalışması yaparken, duvarlardan biri yıkıldı.

Yıkılma sırasında 3 çocuk koşarak molozların altında kalmaktan kurtulurken, 13 yaşındaki Muhammed Şuveyh ile 12 yaşındaki Muhammet Tahir molozların altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık, AFAD görevlisi sevk edildi. Ekipler, yaptıkları çalışmada molozların altında kalan Muhammed Şuveyh'in hayatını kaybettiğini, Muhammed Tahir'in ise yaralandığını belirledi. Yaralı çocuk bulunduğu yerden çıkarılarak ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Muhammed Şuveyh'in cenazesi AFAD ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında bulunduğu yerden çıkarılarak Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

(MA)

Hurda toplayan çocuklar duvarın altında kaldı: 1 ölü 1 yaralı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Karaköprü’deki Esnaf Ve Vatandaşlardan Başkan Beyazgül Ve Ak Kadrolara Tam Destek
Karaköprü’deki Esnaf Ve Vatandaşlardan Başkan Beyazgül Ve Ak Kadrolara Tam Destek