Başkan Özyavuz,gençlerimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz-(VİDEO)

Harran Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kursları başladı.

1320 kez okundu.
Başkan Özyavuz,gençlerimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz-(VİDEO) Advert

BAŞKAN ÖZYAVUZ: GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Harran Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kursları başladı. Spor Lisesi, Beden eğitimi öğretmeni, Bekçi ve Polis olma hayaliyle çalışan gençler, belediye tarafından ücretsiz olarak açılan kurslarda hazırlanacak. Kurs başvuruları ve kayıtları devam ediyor.

Harran Belediyesince ücretsiz olarak başlatılan Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında, Spor Lisesi, Beden eğitimi öğretmeni, Bekçi ve Polis olma hayali kuran gençler, eğitimlerine başladı. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz “Gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye her zaman devam edeceğiz” dedi.

Kurs başvurularının devam ettiğini belirten Başkan Özyavuz, “Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımızda, eğitimlerimize başladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda genç evlatlarımızın hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Gayemiz gençlerimizin yanında olup onlara destek çıkabilmek. İnşallah kurslarımız tamamlandığında, gençlerimizi öğretmen, bekçi ve polis üniformasıyla vatanımıza, milletimize hizmet ederken görmek bizler için en büyük mutluluk olacaktır. Biz her zaman onların yanında olmaya, desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

# devam ediyor belediye başkan Başladı Harran Gençler Başkan özyavuz
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı