Ceylanpınar’da Yerel Market Ve 7 Zincir Markete Ceza Yağdı-(VİDEO)

Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Ticaret Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde zincir marketlere yönelik denetim yaptı. Gerçekleşen denetimde tarihi geçmiş ürünlerin yanı sıra reyon kasa fiyat etiketlerinin uyuşmadığından dolayı 7 zincir markete ceza kesildi.

2044 kez okundu.
Ceylanpınar’da Yerel Market Ve 7 Zincir Markete Ceza Yağdı-(VİDEO) Advert

Ceylanpınar ilçe merkezinde zincir marketlere yönelik Zabıta ve İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri denetim yaptı.

Ekipler, market reyonların kasa etiket fiyat karşılaştırmasının yanı sıra ürünlerin son tüketim tarihlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde 7 zincir markette tarihi geçmiş ürünlerin yanı sıra kasa etiket fiyat karşılaştırmasında usulsüzlük olduğunu tespit etti. Tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el koyan ekipler, tespit ettiği fiyat usulsüzlüğü ile ilgili de cezai işlem uyguladı.

Ceylanpınar ilçe merkezinde denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta ve İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri, yerel bir markette yaptığı denetimde ise 60 kg tarihi geçmiş beyaz et ele geçirdi. Ekiplerce el konulan 60 kg beyaz et ve 7 zincir marketlerdeki tarihi geçmiş ürünler toplanarak imha edildi. Halk sağlığını korumak ve vatandaşların sağlıklı gıdalara ulaşa bilmesi için ekipler, denetimlerini ilçe merkezinde sür

Ceylanpınar’da Yere l Market Ve 7 Zincir Markete Ceza Yağdı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız