Bozova Belediye Başkanı Aksoy sahada incelemelerde bulundu

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Gerdek kırsal mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaların yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

1931 kez okundu.
Bozova Belediye Başkanı Aksoy sahada incelemelerde bulundu Advert

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Gerdek kırsal mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaların yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerimizde belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam etmektedir. Ben yapamayacağım hiçbir projeye, çalışmaya söz vermem söz verdiysem de en kısa sürede bu sözümü yerine getirmek için çalışırım’ dedi. Gerdek mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaların yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy, mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek gerek yapılan hizmetler noktasında olsun gerekse bundan sonra yapılacak hizmetler noktasında mahalle sakinleri ile görüş alış verişinde bulundu.


Hizmet alanında her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile proje ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Bozova belediyesi en son kırsal Gerdek mahallesinde yapımı devam eden parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gerdek mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaların yerinde inceleyen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ burada yapılan çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgiler aldı.

SÖZ VERNDİĞİMİZ GİBİ ÇALIŞIYORUZ


Gerek seçim çalışmalarında gerekse seçim sonrasında göreve geldiği ilk günden bu yana tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile çalıştıkların belirten Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ bugün Gerdek mahallemizde devam eden parke taşı döşeme çalışmaların yerinde inceledik. İnşallah en kısa sürede bu mahallemizdeki çalışmalarımız tamamlayarak eksik olan diğer mahallelerimizde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben burada şunu belirtmek isterim. Bir siyasetçi eğer söz verdiyse o sözünü mutlaka yerine getirmesi gerekiyor. Bende yapamayacağım hiçbir hizmete ve çalışmaya söz vermedim eğer söz verdiysem onu da gerçekleştirmek için tüm imkanları seferber ederim. Bugün burada devam eden parke taşı döşeme çalışmaları mahalle ve mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olmasın diliyorum’ dedi.

Gerdek mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaları için Gerdek mahallesine giden Bozova Belediye başkanına mahalle adına teşekkür eden mahalle muhtarı Nevzat Karataş ise; ‘ mahallemizde devam eden ve kısa sürede tamamlanması beklenen parke taşı döşeme çalışmaları için başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a ve tüm belediye çalışanlarına şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum’ dedi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile birlikte Gerdek mahallesindeki çalışmaları incelemek için giden Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü ise; ‘ 1930 yılında kurulan ve 88 mahallesi olan ilçemize belediye olarak her manada çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün burada devam eden parke taşı döşeme çalışmalarımızda kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy öncülüğünde tüm mahallelerimizde belediye birimleri olarak çalışmalarımız var. Parke taşı döşemenin yanı sıra temizlik,ve diğer çalışmalarımızda devam ediyor. Devam eden tüm çalışmalarımız halkımıza hayırlı olmasın dilerim’ dedi.

 

# Bozova Belediye Başkanı Aksoy Sahada Bulundu incelemelerde ile SON DAKİKA | Belediyesi OLAN olarak çalışmaları teşekkür belediye
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi