Afyonkarahisar'da AK Parti İl Başkanlığı toplandı.

Toplantıya Eski bakanlar'dan Veysel Eroğlu,Ak parti Millet vekili İbrahim YURDUNUSEVEN,İl Başkanı Hüseyin ULUÇAY, Merkez ilçe Başkanı ve Kadın kolları Başkanı'nın katılımıyla gerçekleşen toplantıya ULUÇAY'ın konuşmaları damga vurdu

753 kez okundu.
Afyonkarahisar'da AK Parti İl Başkanlığı toplandı. Advert

AFYONKARAHİSAR - 25.07.2022 - HİBYA - Afyonkarahisar'da AK Parti İl Başkanlığı basın toplantısı yapıldı.  Toplantı, eski bakanlardan Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven İl Başkanı Hüseyin Uluçay, merkez ilçe başkanı ve kadın kolları başkanının katılımıyla gerçekleşti.

Uluçay konuşmasında, “Bununla birlikte CHP Genel Müdürünün 15 Temmuz’da FETÖ’nün adını anmadan hainleri gücendirmemek adına yaptığı açıklamanın tek satır ile geçiştirilmesi CHP’nin FETÖ’yü koruma altına aldığının ispatı olmuştur. FETÖ’cüler istedikleri kadar kaçsın, istedikleri ülkeye giriş yapsın, FETÖ’ye yönelik operasyonlar hem ilimizde, ülke genelinde ve yurt dışında devam edecektir. Bu işin sonu bellidir. Bu hainler ya vatansız ölecektir, ya da Türk adaletinin karşısında çıkarılıp hesap verecektir." dedi.

“Gazeteciyim diyerek birilerinin namusuna hakaret edilmesi kul hakkıdır”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de şu ifadelere yer verdi:

 “24 Temmuz Basın Bayramı Ve Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum. Bu konu ile ilgili sizlerle paylaşmak istediğim birkaç anekdotum var. Bunları özellikle dikkatinizi sunmak istiyorum gazetecilik haber alma özgürlüğünün yerine getirilmesidir. Anayasada teminat altına alınmıştır. Fakat bu vazifeyi yerine getirirken maalesef bazı yazılı ve görsel basın her ne kadar ‘tarafsız yazıyoruz’ dese de maalesef bazen taraf oluyorlar. Bu olmaması gereken bir hadise."

 

 

Afyonkarahisar'da AK Parti İl Başkanlığı toplandı.
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, İran'ın Belçika Büyükelçisi Robatjazi'yi çağırdı
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, İran'ın Belçika Büyükelçisi Robatjazi'yi çağırdı
Babacan, Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin’in babasının cenazesine katıldı
Babacan, Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin’in babasının cenazesine katıldı