Ceylanpınar Kaymakamı Caner’e Veda Programı-(VİDEO)

Ceylanpınar Kaymakamı Cüneyt Caner’in tayininin Nevşehir’in Ürgüp ilçesine çıkması üzerine Belediye Başkanı Feyyaz Soylu tarafından onuruna veda yemeği verildi.

1446 kez okundu.
Ceylanpınar Kaymakamı Caner’e Veda Programı-(VİDEO) Advert

İçişleri Bakanlığı’nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Nevşehir’in Ürgüp ilçe Kaymakamlığına atanan Ceylanpınar İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner, onuruna Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Cüneyt Caner, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Akgeyik, Meclis Üyeleri Übeyt Kurt, Hüseyin Ekim, Ümit Bilgin, Cuma Barutçu ve İshak Uğur, Siyasi Parti ilçe Başkanları, Mahalle Muhtarları askeri ve emniyet erkanı ile çok sayıda davetli katıldı. 

Organize edilen veda yemeğinin ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, tarafından Kaymakam Cüneyt Caner’e veda anısına plaket takdim etti.

Yaklaşık 2 yıl önce Erzurum’un Horasan ilçesinden Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine atasının yapıldığını belirten Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Cüneyt Caner, ‘’Göreve başladığım 5 Ağustos tarihinden yaklaşık 2 hafta sonra sayın valimizin talimatlarıyla Rasulayn ilçesinde de görevlendirildim. Ve eş zamanlı olarak hem Ceylanpınar’da hem Resulayn’da mesleğimi icra etmeye çalıştım. Çok yoğun bir dönemdi sıkıntılı bir dönemdi. Özellikle karşıda yaşanılan sıkıntıların. Bu tarafa sirayet etmemesi adına olağanüstü bir gayret sarf ettim. Buna en yakınımda çalışanların da şahit oldu. Bu anlamda zaman zaman buradaki işlerimizin bir kısmını Görmediğimiz ya da biraz geciktirdiğini mutlaka olmuştur. Ama iki tarafın verdiği yükün stresi ve ağırlığı buna sebep olmuştur ki üzerine pandemi süreci girdi. Bütün bu süreçlerin üst üste gelmesi benim Ceylanpınar özelimde yapmak istediğim işlerin bir kısmını tabii ki yapmama engel oldu. Allah böyle nasip etti ama diğer taraftan özellikle Resulayn bölgesinde yaptığımız güvenlik çalışmaları sayesinde evet bugün hâlâ sıkıntılar yaşıyoruz. Hâlâ bunun sonuçlarını zaman zaman üzülerek görüyoruz ama inanın karşıda yapmış olduğumuz olağanüstü çalışmalar ve devletimizin desteği bizim koordinemizde yapılan bu işler sayesinde inanın. Eğer 100 olay bu tarafa yansıyacak olsa bu olay sayısı 10-15 düşmüştür. Yani bu konuda kesinlikle içinizi rahat tutabilirsiniz ve Allah nasip ederse önümüzdeki zaman diliminde bu anlamda çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum.

Çalıştığımız zaman zarfı içerisinde temel ilkem, adaletten ve doğruluktan, hukuktan ayrılmamak oldu. Beni tanıyanlar bilir. Her çalıştığınız yerde illaki sizi birtakım sevenler. bir takım sevmeyen grupları insanlar olacaktır. Ben bunlara çok takılmam. Bu anlamda da çalıştığım her yerde arkamı dönüp de keşke şunu şöyle yapsaydım diyeceğim, bir iş bırakmadım. Allah nasip ederse buradan da bırakmadan ayrılacağız. Özellikle mazlumun, fakirin fukaranın yanında olmaya çalıştık. Bütün bu yoğunluğunun arasında bu grubu özel bir yer tuttuk. Sağ olsun vakıf müdürümüzün de olağanüstü gayretleriyle. Ve bunların da hiçbir şekilde reklamını yapmadan. O insanları da rencide etmeden çok güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Diğer rutin devam eden işlerimizin zaten bir kısmına dediğim sebeplerden dolayı çok eğlemedik ama özellikle Milli Eğitim müdürümüz de burada teşekkür ediyorum. Dün valilikte yapılan Milli Eğitim toplantısında başarı. Sıralamasında Ceylanpınar net sayısında Urfa’da ikinci sırada puan sıralamasında Urfa’da üçüncü sırada bu çok önemli bir başarı arkadaşlar. Büyük oranda Milli Eğitim müdürümüzün gayretleri ekibiyle birlikte zaman zaman bana gelip verdiği fikirler ve benden istediği desteklerle de biz onun elini rahatlattık. Beni daha fazla yardımcı olmak isterdim ama elini rahatlatarak destek oldum. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Bu Ceylanpınar için çok önemli arkadaşlar. Sayın valimizin de dikkatini çekti bu husus. Akçakale ve Harran sınır ilçeleri son sıralarda yer almasına rağmen diğer bir sınır ilçesi olan Ceylanpınar’ın milli eğitimdeki bu başarısı ziyadesiyle sayın valimizi de bizleri de muhtemelen sizleri de mutlu etmiştir. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl inşallah müdürüm çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.  

Burada çalışma süresi içerisinde ben hep söylüyorum, ben bir çıkış yaptıysam bir miktar sesimi yükseltti isem kesinlikle şahsımla ilgili bir konu değildir. Devletin bir işi gecikmiştir. Yine devletin bir işi önünde bir engel vardır ve bu beni rahatsız etmiştir. Bu sebeptendir. Buna rağmen bu anlamda kalbini kırdığım üzdüğüm insanlar varsa arkadaşlarımız, meslektaşlarımız siz değerli katılımcılar ve buraya gelmeyenler içerisinde aklın helal etsinler. Ben mesleki anlamda aldığım bilgi, tecrübe ve devletimin bizi buraya göndermesi amacına uygun çalışmaya hizmet ettim. Bu anlamda biraz önce söylediğim gibi vicdanım rahat. Bu anlamda buraya katılan. Katılmayan bütün dostlara Ceylanpınarlılara sevgilerimi, saygılarımı şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun’ ’dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’ Sayın kaymakamım çok kıymetli misafirlerimiz sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sayın kaymakamım bu plaketi size sunarken inanın içimiz buruk oluyor. 2 yıldır beraber çalışıyoruz. Şahsen kendi adıma söylüyorum, güler yüzünüz ve tebessümünüz hiçbir zaman yüzünüzden düşmedi. Esprili ve güler yüzlü bir kaymakamımız inşallah gelecek kardeşimizde sizi aratmayacak. Devlet işi hiçbir zaman durmaz. Gittiğiniz her yerde yine siz Caner Kaymakamımızsınız. Her zaman için burada sizin bir eviniz var. Telefonumuz her zaman size açıktır ve biz de Ceylanpınar’ın yediden yetmişe bizim Ürgüp'te bir tane kardeşimiz, bir tane kaymakamımız, dostumuz, arkadaşımız orada olduğunu hiç unutmayacağız. Onun için bu 2 yılın anısına küçücük çam sakızı çoban armağanı diye takdim ediyorum’ ’ifadelerinde bulundu.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından düzenlenen veda gecesi Kaymakam Cüneyt Caner ile çekilen toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Ceylanpınar Kaymakamı Caner’e Veda Programı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız