Urfa/Karakörü İlçesi ''Teleferik'' Projesinden Vaz mı geçildi?

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde ''Çılgın proje'' olarak teleferik projesi halen hayata geçirilmedi.

1315 kez okundu.
Urfa/Karakörü İlçesi ''Teleferik'' Projesinden Vaz mı geçildi? Advert

Karakörü’de Neler Oluyor

Yolcu taşıma ve turistik amaçla yapılması planlalar ve geçen yıl ihale aşamasına gelen Karaköprü ilçesinin çılgın projesi olarak kabul edilen ''TELEFERİK''projesinden vaz geçildiği iddia edildi.

Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşlara vaat edilen en önemli projelelerinden olan ve 'çılgın proje'olarak adlandırılan teleferik projesinden sessiz sedasız vazgeçildiği iddia edildi.

 Güzelşehir’den Esentepe’ye yapılması düşünülen teleferik projesinden vazgeçilmesi Karaköprü'deki esnafın turist hayalini de suya düşürdü.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye tepki gösteren vatandaşlar teleferiğin Karaköprü ilçesi ve Şanlıurfa’ya güzellik katacağını savunuyor.

 

Urfa haberleri hdp akp chp mhp siyaset savaş yaşam ölüm Ortadoğu kürtistan türkiye spor gap apo pkk demokrasi adalet dünya urfagündem gaphaberleri ruhanews sondakika Şanlıurfa müzik sanat asker
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
MISAFIR     2016-06-01 BELEDIYE'YE BU PROJEYI HAYATA GECIRMESI ICIN YARDIMCI OLABILIRIM. SADECE BIZ YAPMAK ISTIYORUZ DESINLER, ONLARA HER TURLU YARDIMCI OLURUM.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
EURUSD analizi
EURUSD analizi