Şanlıurfa'dan Destek: Hatay'daki Yangına Hızla Müdahale Edildi

Şanlıurfa'nın itfaiye ekipleri, Hatay'ın Belen ilçesinde başlayan orman yangınlarının söndürülmesi için destek amacıyla harekete geçti.

388 kez okundu.
Şanlıurfa'dan Destek: Hatay'daki Yangına Hızla Müdahale Edildi Advert

Yangının hızla yayılması üzerine Hatay'a hareket eden Şanlıurfa itfaiye ekipleri, gece saatlerinde olay yerine ulaştı ve söndürme çalışmalarına katıldı. 2 araç ve 4 personelden oluşan ekip, yoğun bir çaba göstererek yangının büyümesini engellemeye çalıştı.

Şanlıurfa'nın itfaiye ekipleri, Hatay'ın Belen ilçesinde başlayan orman yangınlarının söndürülmesi için destek amacıyla harekete geçti. Yangının çıktığı bölgeye hızlı bir şekilde ulaşmak için dün akşam yola çıkan ekipler, gece saatlerinde yangın bölgesine ulaşarak söndürme çalışmalarına katıldılar. Şanlıurfa itfaiyesi, iki araç ve dört personel ile Belen'e gönderildi.

Şanlıurfa itfaiyesi ekipleri, yangın söndürme çalışmalarında büyük bir özveriyle çalışarak Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınlarına müdahale etti. Ekipler gece boyunca yoğun bir şekilde yangınla mücadele ederek çevredeki canlı varlıkların ve yerleşim yerlerinin zarar görmesini önledi.

Yangının tamamen kontrol altına alınması için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa itfaiyesi, Belen'deki yangın bölgesinde gerektiği kadar süreyle kalarak var olan riskleri ortadan kaldırmak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

# SON DAKİKA | DAKİKA | Türkiye Milletvekili Şanlıurfa HDP Şanlıurfa'da Urfa selbaskını deprem fayhattı gündem sondakika haberler urfahaberleri sondakikahaberler 14mayıs oy rhajans zamazam yaralı asayiş i
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arap ülkelerinin bakanları Çin’de buluşacak
Arap ülkelerinin bakanları Çin’de buluşacak
Karamahmutoğlu: Özgür Özel, AK Parti ile dini nikahı kıymış bile anlaşılan
Karamahmutoğlu: Özgür Özel, AK Parti ile dini nikahı kıymış bile anlaşılan