Şanlıurfaspor ilk antrenmanında-(VİDEO)

Bolu kampını tamamlayarak şehre dönen Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni sezon öncesi kendi tesislerindeki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

660 kez okundu.
Şanlıurfaspor ilk antrenmanında-(VİDEO) Advert

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Lige 'El ele Süperlige' sloganıyla başlayacak Astor Enerji Şanlıurfaspor, dün akşam saatlerinde kendi tesislerinde bir araya geldi. Teknik heyet ve futbolcuların tam kadro katıldığı günün antrenmanı yaklaşık iki saat sürdü. Isınma ile başlayan antrenmanda futbolcular dayanıklılık ve ardından taktiksel oyun ile günü tamamladı.
Teknik Direktör Efe İnanç ve ekibinin tüm futbolcularla birebir ilgilendiği antrenmanda futbolcuların yüksek performans sergilediği gözlenirken, çalışmanın hafta sonuna kadar devam edeceği belirtildi. Sezonun ilk karşılaşmasını kendi evinde oynayacak sarı yeşilli ekipte tüm detaylar gözden geçirilirken, takım ilk maçında Altay ekibi ile karşılaşacak.

# SON DAKİKA | DAKİKA | Türkiye Milletvekili Şanlıurfa HDP Şanlıurfa'da Urfa selbaskını deprem fayhattı gündem sondakika haberler urfahaberleri sondakikahaberler 14mayıs oy rhajans zamazam yaralı asayiş i
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz