Bilinçli tarım bilinçli üretim eğitimleri törenle tamamlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi iş birliğiyle çiftçilere ve tarımsal üretime ilgi duyan vatandaşlara yönelik düzenlenen zirai eğitimler, düzenlenen kapanış eğitimleri ve törenle tamamlandı.

1300 kez okundu.
Bilinçli tarım bilinçli üretim eğitimleri törenle tamamlandı Advert

Büyük ilgi gören eğitimlerin kapanış oturumları Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.

Ziraat Mühendisi Ali Turan’ın “Sebze Yetiştiriciliği” ve Ziraat Mühendisi İsmail Dağtekin’in “Aşılama ve Budama” konulu sunumlarıyla tamamlanan eğitimlere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, bürokratlar, Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Levent Özbunar, çiftçiler, vatandaşlar ve yıl boyunca eğitimleri gerçekleştiren eğitmenler katıldılar.

Sunumların tamamlanmasının ardından eğitimlere verdikleri katkı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Recai Erdir ile Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci tarafından teşekkür plaketi ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bilinçli tarım bilinçli üretim eğitimleri törenle tamamlandı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ankara-Sivas YHT hattı ile  1 yılda 1 milyon kişi seyahat etti
Ankara-Sivas YHT hattı ile 1 yılda 1 milyon kişi seyahat etti
Hatay'da 2 mahalle karantinaya alındı
Hatay'da 2 mahalle karantinaya alındı