Erol Günbeği Tekrar Başkan Seçildi-(VİDEO)

Haltanlı Sosyal yardımlaşma derneği başkanlığına Erol Günbay güven tazeleyerek üyelerin desteğiyle tekrar başkan seçildi.

1727 kez okundu.
Erol Günbeği Tekrar Başkan Seçildi-(VİDEO) Advert

Haltanlı sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği seçimi salona binlerce kişi katılarak Kongre mitinge döndü.Haltanlı Sosyal yardımlaşma Derneğinin yapmış olduğu olağan Kongreye Ak parti il başkan yardımcısı Mustafa Çadırcı,Eyyübiye belediye başkan aday adayı İlhami Günbeği,Şanlıurfa Baro başkanı Abdullah Öncel Haliliye Belediye meclis üyesi aday adayı Mehmet Altundağ,İş adamlarından  Müslüm Günbay,Bilal Açin Muhtarlar,Stk başkanları,Haltanlı aşireti ileri gelenleri ve binlerce kişi  kongreye katıldı.

 HALTANLI SOSYAL YARDIMLAȘMA VE DAYANIȘMA DERNEĞI

BAŞKANI Erol Günbeği yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; Değerli dostlarım HALTANLI Ailesi ve  Saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, Hepinizi saygıyla selamlıyorum...

Haltanlı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'mizin Olağanüstü Genel Kurul toplantısına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz...

Haltanlı sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanlığı adı altında Toplanmaktayız derneğimiz 22.04.2021 tarihinden itibaren kurulu ve faal olmakta Birlikte aile bağımız olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile birlikte haltanlı Ailesi adı altında aïle olarak birliğimizi beraberliğimizi daha güçlü ve daha kuvvetli Bir haltanlı ailesi olarak korumak için bu yola başvuru yapmaktayız. Kurulduğu Yılından bugüne derneğimiz olarak çok güçlü ve etkili birlik yapısı içine girmiştir. Dernek ailemize akraba bağımız konusunda her daim öncü ve yol gösterici olmuştur. Bununla birlikte yapacağımız ve yapabileceğimiz ne varsa birlik beraberlik neticesinde Dayanışma ve yardımlaşma olarak yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Derneğimiz Köyde olsun şehirde olsun yaşayan akrabalarımıza sıcak ilişkilerini devam ettirmek Dernek üyesi veya üyelerin aïle etrafında ölüm, kaza, hastalık, tabi afet veya düğün Dernek yi e kötü günlerinde yardım sağlamak. Şehirleşme ve göç sonucunda Gelenek, görenek ve kültürümüzün yok olmasını önlemek ve kültür değerlerimizi Korumak, üyelerimize olsun haltanlı ailesi altında yaşayan akrabalarımız olsun Onlara maddi -manevi yardımları yapmak, üyeler arasında sosyal dayanışma, birlik ,beraberlik ve fikir alış verişi yapmak amacı ile derneğimizi kurmuş bulunmaktayız. Bizler, haltanli ailesi olarak hangi milletten hangi dinden, ırktan olursa olsun her Zaman mazlumun yanında yer aldık Olmaya da devam edeceğiz. Zulüm kimden Gelirse gelsin, mazlumun yanında tek ve bir arada durmak zorundayız. Biz haltanl ailesi olarak, ticari ilişkileri hızlandıran ve yeni işbirlikleri kurmaya Yönelen bir çaba içerisindeyiz. Bu sayede, kültürel ilişkilerimiz yanında ticari İlişkilerimiz de daha güçlü hale gelecektir, dernek açılışımıza emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Allah emeklerimizi zayi Etmesin Değerli dostlar, haltanlı ailesi Sözlerimi burada tamamlarken, derneğimizi bugünlere gelmesinde emeği bulunan kurucu Kadromuzdan ailemize yeni katılan üyemize kadar tüm haltanlı sevdalılarına Teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılanlara ‘da Allah’tan rahmet diliyorum. Derneğimiz açılamasında emeği bulunan tüm üyelerimize başkanlarımıza ve yetkililere Teşekkür ediyorum. Haltanlı ailesi ve derneği olarak bugünlere inançla dava aşkıyla ve sabırla geldi. İnşallah gece gündüz demeden azimle çalışarak, Allahlın izniyle "bir ve birlikte"

Geleceği de şekillendireceğiz Derneğimiz açılışının haltanlı camiası başta olmak üzere, ülkemize ve milletimize Hayırlar getirmesini dilerim. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum..

Allah'a emanet olun.

EROL GÜNBEGi

Dernek Genel Başkanı

Haltanlı Sosyal yardımlaşma ve Ve Dayanışma Derneği Yeni yönetimi

Başkan Erol Günbeği

Feyyad Altundağ

Ahmet Akdemir

Sinan Denizli

Mehmet Altındağ

Denetleme Asil üye

Esat Demir

İbrahim Dikme

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil