Siyasiler, Batı Trakya Milli Direniş Günü'nü andı

Siyasiler, Batı Trakya Milli Direniş Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

149 kez okundu.
Siyasiler, Batı Trakya Milli Direniş Günü'nü andı Advert

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hayatlarını zulme karşı mücadele etmeye adayan Batı Trakya Türklerinin Milli Direniş Gününü kutladı. Akşener açıklamasında, "Türklüğü suç sayanlara "Ben bir Türk'üm ve öyle kalacağım!" diye haykıran Dr. Sadık Ahmet'i ve bu mücadelenin tüm kahramanlarını saygıyla anıyorum... Ne mutlu Türk'üm diyene!" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ mesajında şu ifedelere yer verdi:

"Türk oluşlarına yapılan sistematik saldırılara karşı onurlu bir direniş ortaya koyan Batı Trakya Türklerinin hak arama mücadelesinin yıl dönümü olan Batı Trakya Türkleri Milli Direniş Günü Kutlu Olsun.’’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da 29 Ocak Batı Trakya Türklerinin Milli Direniş Günü’nü kutlayarak, "Başta Dr. Sadık Ahmet olmak üzere korkusuzca ve büyük bir cesaretle “Türk’üz!” diyerek haykıranları saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.

29 Ocak Batı Trakya Türklerinin Milli Direniş Günü’nü kutlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mesajında, "Başta Dr. Sadık Ahmet olmak üzere korkusuzca ve büyük bir cesaretle “Türk’üz!” diyerek haykıranları saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Siyasiler Batı Trakya Milli Direniş Günü'nü andı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu