Eş Başkan Kahraman; Belediyenin Geliri, Giderlerine Yetmemekte-(VİDEO)

Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Av. Rahşan Yazar, belediyenin gelir gider tablosunu açıkladı. Belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli ve diğer personellerin toplam giderlerinin 19,478,942 bin TL olduğunu belirten Eş Başkan Kahraman, İller Bankasından gelen gelirin ise 17.613,033 TL olduğunu açıkladı.

1599 kez okundu.
Eş Başkan Kahraman; Belediyenin Geliri, Giderlerine Yetmemekte-(VİDEO) Advert

 Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Av. Rahşan Yazar, belediyenin gelir gider tablosunu açıkladı. Belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli ve diğer personellerin toplam giderlerinin 19,478,942 bin TL olduğunu belirten Eş Başkan Kahraman, İller Bankasından gelen gelirin ise 17.613,033 TL olduğunu açıkladı.

 Göreve başlayan Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Av. Rahşan Yazar, ilçe belediyesinin gelir gider tablosunu vatandaşlarla paylaştı. Belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli ve diğer personellerin toplam giderlerinin 19,478,942 bin TL olduğunu belirten Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman, İller Bankasından gelen gelirin ise 17.613,033 TL olduğunu açıkladı. Belediyenin geliri, giderlere yetmemekte olduğunun altını çizen Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman, belediyenin hiçbir şekilde farklı bir gelir kaynağı da söz konusu olmadığını vurguladı.

 Eş Başkan Kahraman; 1 Milyon 865 Bin TL Açığımız Bulunmakta

 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman, ‘’Biz halkımızı sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. Doğrudur 2-3 gündür başladık görevi devraldık. Biraz Mali bilgilerle ilgili halkımızı aydınlatmak istiyoruz. İller Bankası'ndan gelen 17.613,033 TL gibi bir gelir söz konusu. Yalnız belediye bünyesinde çalışan memurların sözleşmeli memurların ve diğer personellerin toplam gideri 19,478,942 bin TL olarak karşımıza çıkıyor. Böyle bir tabloda da yaklaşık 1 milyon 865 bin TL bir açığımız bulunmakta. Şu an da belediyenin geliri giderlere yetmemekte ve belediyemizin de hiçbir şekilde farklı bir gelir kaynağı da söz konusu değil. Önümüzdeki süreçte tabii ki bu durumu düzeltmek için çalışmalarımız olacak, herhangi bir öz gelirimizde olmadığından şu aşamada hizmete sorun ve sıkıntı yaşamaktayız. Bunları düzeltmek için hep birlikte eş başkanlarımızla diğer bütün arkadaşlarımızla birlikte üzerinde duracağız teşekkür ediyoruz. ’dedi.

 Eş Başkan Yazar; Ceylanpınar Belediyesinin Kendi Öz Kaynağı Yok

 Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Rahşan Yazar, ‘’Bende Ceylanpınar halkını sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Uğur başkanımızın belirttiği bu gelir gider tablosu şu anda nisan ayı için geçerli ve bize gelen ödenek belirttiği gibi 17 milyon 613.000 ve bu ödeneğin hepsi işçi maaşlarına gidiyor. Yani şehre hizmet etmek için elimizde hiçbir şey kalmıyor. Çünkü Ceylanpınar Belediyesinin kendi öz kaynağı da yok.

 Eş Başkan Yazar; Araçların %95'inin Atıl Olduğunu Çalışmadığını ve Hiçbir İşe Yaramadıklarını Gördük

 Eş Başkan Yazar, ‘’Çalıştırabileceği bir atölyesi fabrika gibi şirket gibi herhangi bir şey yok gelen bir gelir yok ve bu şubat ayından itibaren de zaten bütün işçilere bütün çalışanlara %200 oranında bir zam yapılmış. Bu tabii ki belediyenin çalışma alanını tamamıyla imkânsız hale getiriyor. Bu nedenle biz bu konuda belli çalışmalar yapacağız ki belediyeye acil olan şehre acil olan ihtiyaçları karşılayabilelim ve bu ihtiyaçlar için gerekli olan işlemleri yapabilmek için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Örneğin biz dün Uğur Başkan’la beraber araçları kontrol etmeye gittik ve araçların %95'inin bunu abartısız söylüyorum %95'inin atıl olduğunu çalışmadığını ve hiçbir işe yaramadıklarını gördük. Mesela bu araçları ayağa kaldırabilmek için bile bir maliyet gerekiyor bize bu nedenle bu çalışmaları yapmak için işe hızla başladığımızı halkımıza duyurmak istiyoruz. Bunu yapmamın sebebini de halkımıza anlatmak istedik’ ’ifadelerinde bulundu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz