Belediye Başkanlığına Seçilen Eş Başkanlara Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor-(VİDEO)

Ceylanpınar ilçe halkı Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Av. Rahşan Yazar’ı ziyaret etmeye devam ediyor. Başkanlık makamında ziyaretleri kabul eden Eş Başkan Kahraman ve Eş Başkan Yazar, ziyaretle ilgili misafirlerine teşekkür ederek, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe halkının Bayramı’nı tebrik etti.

2053 kez okundu.
Belediye Başkanlığına Seçilen Eş Başkanlara Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor-(VİDEO) Advert

Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Rahşan Yazar, tebrikleri makamda kabul etmeyi sürdürüyor. Ceylanpınar ilçe halkının yanı sıra DEM Gençlik Meclisinden oluşan Gençler Belediye Başkanlığı binasına gelerek, Eş Başkan Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Rahşan Yazar’ı tebrik etti. Misafirlerini büyük bir nezaketle kapıda karşılayan Eş Başkan Kahraman ve Eş Başkan Yazar, başkanlık makamında vatandaşları ve gençleri ağırladı.

                     Eş Başkan Kahraman; Halkımızın Büyük Bir Teveccühü Var

_0005530 copy.jpg

Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman, ‘’Biz teşekkür ederiz. Halkımızın büyük bir teveccüh var. Biz çok gururluyuz çok mutluyuz onların gelmesinden biz çok mutluyuz diyebiliriz. Önümüzde bayram var Ramazan Bayramı var. Ramazan Bayramının 1 ve 2. günü belediye kapalı olacak 3. gününden sonra biz tekrardan halkamızla belediyede buluşmaya hazırız onları bekliyoruz. Her kesin Ramazan Bayramı kutlu olsun. ’dedi.

Eş Başkan Yazar; Hep Beraber Bu Şehri Yöneteceğimizin Ön Adımını Atmış Olduk

_0005472 copy.jpg

Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Av. Rahşan Yazar, ‘’Burası zaten halkın mekânı kendi yerlerine geliyorlar. Hoş geliyorlar sefa geliyorlar onları görmekten biz çok mutluyuz. Hep beraber bu şehri yöneteceğimizin ön adımını atmış olduk burada onlarla birlikte olarak. Bayramda Uğur başkanımızın da dediği gibi 3. günü tekrar burada hep beraber kendileriyle buluşacağız. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz’ ’ifadelerinde bulundu.

_0005425 copy.jpg

Ceylanpınar ilçe sakinlerinden Edip Özgün, ’Hepiniz hoş geldiniz gözüm üzerine geldiniz. Burası hepimizin belediyesidir.  Ramazan Bayramının 1 ve 2. günü belediye kapalı olacak 3. Gününden itibaren vatandaşlarımız gelip ziyaretlerini gerçekleştirebilir. Hayırlı uğurlu olsun’ ’dedi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz