Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, İlçe Müftülüğünce düzenlenen etkinlikte Nasreddin Hoca çocuklarla camide bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan programda çocuklar doyasıya eğlendi.
Ceylanpınar İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen programda, Ulu Cami çocuk sesleriyle şenlendi. Nasreddin Hoca tiplemesiyle sahne alan görevli, çocuklarla oyunlar oynayarak eğlenceli anlar yaşattı.
Etkinliğe yaklaşık 300 çocuk ve ailesi katıldı. Halat çekme, çuval yarışı, deve cüce ve balon şişirme gibi çeşitli oyunların oynandığı programda, çocuklar camide keyifli vakit geçirdi.
Program sonunda konuşan Ceylanpınar İlçe Müftüsü Mehmet Emin Ertürk, çocukları camilerle buluşturmanın önemine değinerek, “Amacımız çocukların camiyi sevmeleri ve burayı bir ibadet mekânı olmanın yanı sıra huzurla geldikleri bir yer olarak görmeleridir. Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum,” dedi.

