Büyükşehir Engelli Mehteran Ekibinden Mehmetçik'e Anlamlı Destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Mehteran Takımı, Barış Pınarı Harekatında Türk Silahlı Kuvvetlerine moral ve destek amaçlı konser düzenledi. Vatandaşların da hep birlikte eşlik ettiği marşlarda tekbir sesleri yükseldi.

580 kez okundu.
Büyükşehir Engelli Mehteran Ekibinden Mehmetçik'e Anlamlı Destek Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Engelli Koordinasyon Merkezi Mehteran Takımı, Büyükşehir hizmet binası önünde Barış Pınarı Harekatı anısına konser düzenledi. 22 engelli bireyin oluşturduğu Mehteran Takımı 9 marş seslendirerek vatandaşlardan büyük alkış aldı. Konsere katılım yoğun olurken, vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek adına bol bol fotoğraf çektirdi. Duygu dolu anların yaşandığı konser sırasında vatandaşlar sürekli olarak tekbir getirerek, harekata katılan Türkiye Ordusuna destek verdiler.
Konser sonrası duygularını dile getiren vatandaşlar, "Kalbimiz, ruhumuz sınırın öbür tarafındaki askerlerimiz için atıyor. Allah onların ayağını taşa değdirmesin. Bir an önce operasyonu tamamlayarak sağ salim ülkemize dönmelerini diliyoruz. Günün anısına böylesine bir konser düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Engelli kardeşlerimize çok teşekkür ederiz" diye konuştular.

 

Büyükşehir Engelli Mehteran Ekibinden Mehmetçik'e Anlamlı Destek
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
EURUSD analizi
EURUSD analizi