Ceylanpınar Liderlik koltuğuna oturdu

Ceylanpınar Belediyespor, sahasında karşılaştığı Şanlıurfa Gençlerbirliği'ni 3-1 yenerek ligin yeni lideri oldu.

1499 kez okundu.
Ceylanpınar Liderlik koltuğuna oturdu Advert

Ceylanpınar Belediyespor ligin dördüncü haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfa Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ceylanlar maça hızlı ve daha atak başlayan taraf oldu. Kısa sürede oyunu rakip sahaya yıkan Ceylanlar ilk yarının sonlarına doğru İbrahim Kısak ile aradığı golü buldu. İlk yarıda başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor soyunma odasına 1-0 galip gitti.

İkinci yarı başlarken ev sahibi olmanın avantajını kullanan Ceylanpınar temsilcisi çok geçmeden aradığı golü Ali Karav’ın ayağından buldu ve durumu 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda konuk ekip durumu 2-1 yaptı. Maçın uzatma bölümlerinde kazandığı penaltıyı gole çeviren Ceylanlar maçtan 3-1’lik skorla ayıldı.

Öte yandan Ceylanpınar Belediyespor ligdeki puanını 10’a çıkardı ve ligde lider oldu.

Ceylanpınar Belediyespor ligin 5’inci haftasında Akçakele Belediyespor’a konuk olacak. Ceylanpınar Belediyespor ligde oynanan dört hafta da mağlubiyte yüzü görmedi.

“CEYLANLAR’IN ZİRVE YARIŞI SÜRECEKTİR”
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, Ceylanpınar Belediyespor’un zirve yarışını sürdüreceğini ifade etti. Yıldız, “Bugün ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Şanlıurfa Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldik. Maçta üstün oynadık ve 3-1 gibi net bir skorla galip ayrıldık. Aldığımız 3 puanla ligin yeni lideri olduk. Ceylanlar’ın zirve yarışı sürecektir. Ligin beşinci haftasında Akçakele Belediyespor’a konuk olacağız. Ben bugünkü mücadeleden dolayı oyuncularımı ve teknik ekibi kutluyorum” dedi.

CEYLANLARDAN ANLAMLI PANKART


Öte yandan Ceylanpınar Belediye Spor takımı sahaya mevlid kandili haftası dolayısı ile "Biz Seni Görmeden Sevdik" pankartıyla çıktı. Pankart seyirciden beğeni topladı.

Ceylanpınar Liderlik koltuğuna oturdu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EURUSD analizi
EURUSD analizi
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor
IDF: İsrail Savunma Kuvvetleri, Şifa Hastanesi alanında mücaledeye devam ediyor