Ligde dibi gören Şanlıurfaspor’un ligden düşmesi haftalar öncesinde kesinleşmişti. Yaşanan bu olaydan sonra ise Kulüp Başkanı Nihat Çakır tarafından takımın başına altyapıdan antrenörleri getirmişti. Takım her hafta 4-5 golle yenilse de hocalar aynı kadroyla oynamakta ısrarcı.

Altyapı hocalarının ısrarla aynı kadroyu sahaya sürmesi ve farklı gençleri ise bir dahaki sezon için denenememek için sahaya sürmemesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Yaşanan bu olaya eşli futbolcu Sait Köylü’de sessiz kalmadı. Sait Köylü yaşanan bu olayı köşe yazısına taşıyarak Nihat Çakır’a seslendi.

İşte Köylü’nün o yazısı:

“Nihat başkanıma seslenişimdir her hafta aynı kadroyla yenile yenile bizlere ıstırap vermekten memnun musun? bunca taraftarlar arkanda durdu bir umut beklediler memnun musun Alt yapi antrenörleri başa getirdin adamlarını oynatmaktan memnun musun yedek kulübesinde bulunması gerekenleri doktor fizyoterapi güvenlik görevlisi bulundurmadığın için yedigimiz cezalardan memnunmusun.Hicmi uyarmazlar yönetimde olanlar. Yad a yapmazlar. yapılanları paylaştın umutlandık ama velhasıl bugüne kadar resmi bir şey yok .Biz yazılarımda hep yazdık söyledik  velhasıl sporcularin alacaklari idareciler hal oldu dedin gelecek paraları bekliyorum dedin peki paraları verecek olanlar senden refakat kağıtlarını isteseler hâklı değiller mi? Valimiz BB başkanımız bütün kurumlara yazı gönderip parasal yardım talep ettiler biliyorsundur ..ŞİMDİ yönetim olarak bir araya gelin ne karar alacaksanız alın Urfali hocalarımız boşta bir düşünün. .. Yönetim olarak yardım kampanyası SMS ile Bütün Türkiye'nin Urfalilar dan gelecek yardımlar yapmak bu kadar zormu   Birlikde Urfayi gezmek yardım toplamak zormu  bence zor değil Bari bunu yapin. ...ALT yapıdan 30 sporcuyu aldınız kadroyu değiştirmek bu kadar zormu bir düşünün. .Oynayan oyuncular kredileri bitmistir oynamayan oyuncuları denemekte fayda vardır bir deneyin belkim iyi olur. .Nıhat Başkanıma  son sözüm param yok ben bir şey yapmam dolaşırım yardım isterimle olmuyor başkanım. ...Spordan anlayan yönetici arkadaşlarımız var hiçmı konuşmazlar hiç mi bunu böyle yapalım demezler HAYRET EDİYORUM  ..küme düşmüşüz bari daha rezil olmayalım. . Urfaspor bir sevdadır Aşktır  hiç kimse kendini dev aynasında görmesin. SEN SEÇTİN SEN COZECEKSİN başkanım yolunda neler olduğunu biliyordun onun için Ne söylesen boş hükmündedir. ..Yapılacak bizleri SEVİNDİR Bizde seni Ayakda alkışlayalım. ..yanlız Urfali Urfaliyi hafif tartar bu bir gerçek artık.”


RHA