Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bugün yaptığı açıklamada Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

3 Haziran’da ise Hilvan’da düzenlenen programa TBMM İdari Amiri ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Halil Özcan'da katılmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Milletvekili Halil Özcan'a da test yapılması bekleniyor.

Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan TBMM İdari Amiri ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Halil Özcan, kendisisin de koronavirüs testi yaptıracağını ifade etti.

Vekil Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle ben koronavirüs testi pozitif çıkan Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Biz de Hilvan’da 3 Haziran’da düzenlenen programa katılmıştık ve başkanımız ile temasta bulunmuştuk. Bende koronavirüs testi yaptıracağım” dedi.

(RHA)