Erbil Aydınlık, yeniden Parti Meclisi’ne girdi

Genel Başkanlığa altıncı kez Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçildiği CHP 37’nci Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde partinin en yetkili karar organı PM seçimi gerçekleştirildi. Erbil Aydınlık, 358 oy olarak yeniden Parti Meclisi’ne girdi.

687 kez okundu.
Erbil Aydınlık, yeniden Parti Meclisi’ne girdi Advert

Pandemi nedeniyle yaklaşık 4 ay ertelenen, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun olumlu görüşünün ardından önceki gün başlayan CHP 37’nci Olağan Kurultayı, dün yetkili kurulların seçimiyle tamamlandı. 60 kişilik Parti Meclisi (PM) ve Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) ile 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) için 250’yi aşkın partili aday oldu.


PM SEÇİMLERİ DÜN YAPILDI

CHP’nin “Hedef iktidar” sloganıyla Bilkent Odeon Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği 37’nci Olağan Kurultayı’nın ilk gününde bin 356 delegenin bin 251’inin oyunu alan Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan olarak seçilirken partinin yetkili organlarının seçimi dün gerçekleştirildi.

358 OY OLARAK YENİDEN PARTİ MECLİSİ’NE GİRDİ

250’den fazla partilinin yarıştığı seçimlerde mevcut PM üyelerinin birçoğu yeniden adaylığını açıkladı. Parti Meclisi listesinde 46’ncı sırada yer alan Erbil Aydınlık, 358 oy olarak yeniden Parti Meclisi’ne girdi.


“ŞANLIURFA İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Erbil Aydınlık, “37. Olağan Kurultayımızda beni tekrar Parti Meclis Üyeliğine layık gören  örgütümüze teşekkürlerimi sunarım. Bu süreçte yanımda olan Şanlıurfa örgütümüze ve hemşehrilerime minnettarım. Hep birlikte Türkiye için, memleketim Şanlıurfa için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

 

Erbil Aydınlık yeniden Parti Meclisi’ne girdi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir