HABER MERKEZİ GAPHABERLERİ.COM/ –ŞANLIURFA -ABDULLAH YİĞİT 

Barışa vesilen olan  iş adamı Hacim İzol  yaptığı barışa  pek cok ünlü sima katıldı Hdp Milletvekili Leyla Güven , Hdp Milletvekili  İbrahim  Ayhan ,Hdp il Eş Başkanı Rıdavan Yavuz ,Dbp il Eş iL Başkanı İsmail Kaplan ,Akparti  Eski Merkez ilçe başkanı Mustafa Zahit ,Akparti  Şanlıurfa Eski Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ,Akparti şanlıurfa Milletvekili  aday adayı Şerdil Karahan  ,Gazeteci  Yazar  Hasan Cemal  gibi cok değerli isimlerin katılımı ile yapıldı ve iki  ailelerin  bir araya gelmesi ile barış sağlandı .

 

Hüsametli olan Kacar ve Demir Ailesinden  Avni Demir ve hacı  Hamut kacar birer konuşma yaptı.

 

Şanlıurfa nın haliliye  ilçesinin Örüncek( köyün)mahallesinde 30 yıldır devam eden  kan davası barış   ile son buldu .

 

Barışta büyük emeği  geçen İş Adamı Haçim İzol böyle hayırlı bir işe vesile oldukları ve her iki tarafın özverisinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek böyle elim olayların bir daha yaşanmaması ve yapılan barışın daimi olması yönünde temennilerde bulunarak barışta emeği geçen her iki aile ve katkıda bulunan ak partili ve hdp li vekil ve yöneticilere teşeküt etti….

 

Ayrıca Hdp milletvekilileri İbrahim Ayhan ve Leyla Güven barışa vesile olan ve emeği geçenlere teşekkür edip bu barışın bölge ve memleketimiz için emsal ve kalıcı olması temennilerinde bulundular….

 

Barışta kurani kerim altından gecen demir kacar aileleri tek tek tokalaşarak  barıştılar.