Başbakan: O bodrumda yaralı yok!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP’li milletvekillerin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdığı Cizre’deki bir apartman bodrumuna sığınan 22 yaralı iddiası için “Belki de böyle bir yaralı zaten hiç yok. Muhtemelen hiç yok” dedi.

933 kez okundu.
Başbakan: O bodrumda yaralı yok! Advert

Başbakan Davutoğlu, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Türkiye’nin artık mevcut anayasa ile idare edilemeyeceğini ifade eden Davutoğlu, “Kimse benden ‘hayır’ oyu verdiğim 82 Anayasası’nı savunmamı beklemesin” diye konuştu.

 

Kürt illerinde operasyonların süreceğini belirten Türkiye Başbakanı, PKK, DEAŞ ve DHKP-C’nin aynı anda Türkiye'ye karşı harekete geçtiğini bildirdi.

 

 

Cizre'de sözü edilen yaralılarla gerekli tedbirlerin alındığını ancak yaralıların söz konusu binadan çıkmadığını ileri süren Davutoğlu, şunları kaydetti:

 

“Sabah 07.21 ile 15.30 arasında tüm sağlık ve güvenlik önlemler alınmasına rağmen yaralıların tahliye olmaması için hiçbir neden kalmamış olmasına rağmen bu yaralılar bu evden çıkmadılar. Belki de böyle bir yaralı zaten hiç yok. Muhtemelen hiç yok.”

 

 

Davutoğlu, ayrıca Silopi’de tek bir çukur ve hendekin kalmadığını, Cizre ve Sur’da da aynı duruma en yakın sürede gelineceğini ifade etti.

 

rüdaw

Şanlıurfa sondakika göndem sağlık yaşam gaphaberleri ruhanews spor pkk Ortadoğu terör ölüm siyaset din ırk mezehp ışid operasyon gap urfahaberleri sınır urfagöndem.emlak nakliyat sağlık kadın güzellik spor türkiye haber çatış
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı