Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde sokak çöktü. Yıkılma tehlikesine karşı iki katlı ev tahliye edilmemesi ise büyük tehlike olşturuyor.
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Atatürk Mahallesi'nde sokağın aniden çökmesi nedeniyle şans eseri o sırada sokakta kimsenin olmaması ise büyük bir felaket meydana gelmedi.
Olay sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi 16.Sokakta meydana geldi.İhbar üzerine olay yerine AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sokakta bekleyen bazı mahalle sakinleri yaşadıklarının şokunu atlatamadı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Belediye ekipleri tarafından gerekli incelemelerin yapıldıktan sonra tehlikenin durumuna göre sokakta bulunan evlerin tahliye edilip edilmemesine karar verileceği öğrenildi.