DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, İzmir’de

İZMİR - 17.01.2024 - HİBYA - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Tire, Karabağlar, Çiğli ve Menemen ilçelerini ziyaret edip, Karabağlar ve Menemen’de Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirecek.

225 kez okundu.
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, İzmir’de Advert

Babacan, 17 Ocak Çarşamba günü İzmir’de vatandaşlarla bir araya gelecek. Babacan, İzmir programı kapsamında; Tire, Karabağlar, Çiğli ve Menemen ilçelerinde bulunacak. Karabağlar ve Menemen’de Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirecek olan Babacan, Tire ve Çiğli’de seçim otobüsüyle vatandaşları selamlayacak.

Babacan’a DEVA Partisi teşkilatının yanı sıra, İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen ve İzmir İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu ile Tire Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldırım, Çiğli Belediye Başkan Adayı Yakup Ateş, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya, Menemen Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Dal, Menderes Belediye Başkan Adayı Gülhan Akyol, Seferihisar Belediye Başkan Adayı Emin Yüce, Selçuk Belediye Başkan Adayı Rabia Beyaz, Kiraz Belediye Başkan Adayı Hülya Hatice Coşkun ve Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Metin Avcı da eşlik edecek.

Hibya Haber Ajansı

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan İzmir’de
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor
Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor
Enver Yıldırım'dan Paris 2024 kotası
Enver Yıldırım'dan Paris 2024 kotası