Kırsal mahallelerden Başkan Canpolat 'a tam destek

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahalle gezileri kapsamında Anaz, Güzelköy, Yenisu, Karpuzlu ve İbrik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

2181 kez okundu.
Kırsal mahallelerden Başkan Canpolat 'a tam destek Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahalle gezileri kapsamında Anaz, Güzelköy, Yenisu, Karpuzlu ve İbrik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “AK Parti demek eşittir hizmetin partisi demek, milletin partisi demek milletin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi demek” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve meclis üyeleri birlikte Anaz Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Abdülaziz Uğur ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat, 31 Mart seçimlerinde verecekleri destekler için teşekkür etti. Başkan Canpolat ve Milletvekili Kaçar, daha sonra Güzelköy Mahallesine geçti. Burada da Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat, bölgede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
Temaslarını Yenisu Mahallesinde devam ettiren Başkan Canpolat ve Milletvekili Kaçar; Mahalle Muhtarı Mustafa Aksu ve bölge sakinleriyle buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Çok kıymetli milletvekilimiz Mahmut Kaçar’ın katılımıyla birlikte AK Parti kadroları harıl harıl sahalarda çalışmalarına devam ediyor. Vekilimiz de ifade etti her noktada, her mahallede çok şükür Ak Partimizin bir hizmetine hep beraber tanıklık ediyoruz. AK Parti demek eşittir hizmetin partisi demek, milletin partisi demek milletin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi demek. İnşallah Şanlıurfa, Haliliye hızlı adımlarla yoluna devam ediyordu, 31 Mart sonrası da inşallah verecekleri destekleri sonrası koşar adımlarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Mahmut Kaçar ise yaptığı açıklamada, “Sayın belediye başkanımızın gerçekten gittiğimiz her yerde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı vatandaşların çok büyük memnuniyetle ve teşekkürleri var. Bende huzurlarınız da belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. AK Parti hizmet belediyeciliği demek, AK Parti sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği demek. Bu manada inşallah 31 Mart seçimlerinde gerek Büyükşehir’de gerekse ilçelerimizde vatandaşlarımızın desteğiyle ve teveccühüyle inşallah Şanlıurfa’da iyi bir neticeyle yeni dönemde hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Mehmet Canpolat ve Milletvekili Mahmut Kaçar, açıklamaların ardından Karpuzlu Mahallesine geçti. Burada Molla Yusuf ile görüşen Başkan Mehmet Canpolat ve Milletvekili Mahmut Kaçar, İkiağız Mahallesine geçti. Mahalle Muhtarı Halil Demirler ve bölge sakinleriyle görüşen Başkan Canpolat ve Milletvekili Kaçar; Döşen, Yüksekkaya ve Yaşuk aileleriyle görüştü.

Başkan Canpolat’ın son adresi ise İbrik Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı İbrahim Yeşil ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Canpolat, istişarelerde bulundu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor
Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor
Enver Yıldırım'dan Paris 2024 kotası
Enver Yıldırım'dan Paris 2024 kotası