Suruç Hokey Takımından Kaymakam Aktaş'a vefa ziyareti

Suruç'ta görev yaptığı süre zarfında halkın gönlünde taht kuran , sporun ve sporcunun her daim yanında olan Suruç'un bir önceki Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş'a Suruç Hokey takımı sporcuları vefa ziyaretinde bulundu.

3628 kez okundu.
Suruç Hokey Takımından Kaymakam Aktaş'a vefa ziyareti Advert

Aktaş’ı Muğla’da ziyaret eden Türkiye Hokey federasyonu Süperlig Yıldız Kız takımı  ve Teknik ekibi verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Görev yaptığı dönemde Hokey takımına büyük destekler veren, ilçedeki ilk ve tek Hokey saha yapımının mimarı olan Aktaş ayrıca ilçeye bir çok  halı saha kazandırmıştı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Suruç Hokey Spor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Yüksel  " İlçemize yapmış olduğu hizmetlerle müteşekkir olduğumuz  Ortaca kaymakamımız Sayın  Kenan Aktaş beye misafirperverliğinden dolayı ve Suruç’a yaptığı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Kendisini ve hizmetlerini hiçbir zaman unutmayacağız " dedi.

Suruç'un yaşam ve meslek hayatında her daim önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Kaymakam Aktaş ise "Suruç ülkemizin önemli bir ilçesi bizde aşık olduğumuz bu yöremizin  değerli insanlarına  devletimizin verdiği yetkiler çerçevesinde hizmet vermeye çalıştık.Bu hizmetlerin başında da sportif faaliyetler geliyordu.Destek verip emek verdiğmiz sporcularımızla şampiyonluk yaşadık.Unutulmaz anlarımız oldu.Ve o  şampiyonlar bugünde bizleri ziyaret ettiler  onları ağırladık.Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Suruç kokan sporcularımızı ağırlamaktan şeref duyduk" dedi.

Sporculara Ortaca ilçesindeki güzellikleri keşfetme imkanı veren tekne turu ve bir dizi etkinlikle unutulmaz bir gün yaşatan Aktaş sporcular aracılığıyla  Suruç'lu hemşerilerine selam ve saygılarını iletti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çin’de çölleşmiş 32 milyon hektar alan ormana dönüştürüldü
Çin’de çölleşmiş 32 milyon hektar alan ormana dönüştürüldü
426 bin 915 öğretmen ilk yardım eğitimi aldı
426 bin 915 öğretmen ilk yardım eğitimi aldı