Başkan Öter Bu Bayram Dualarda Tüm Temennimiz Sevgi Olsun

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet Şerif Öter Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda sevgiye vurgu yaptı.

711 kez okundu.
Başkan Öter Bu Bayram Dualarda Tüm Temennimiz Sevgi Olsun Advert

MTDF Genel başkanı Mehmet Şerif Öter mesajında, “ Müslümanlar olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde iki büyük Dini bayramlarımızdan biri olan Mübarek Kurban Bayramının buruk sevincini yaşıyoruz. Sınırlarımızda, kan, gözyaşı ve acı devam ediyor. Ortadoğu’da belirsizlik, huzursuzluk devam ediyor. Emperyalist ABD ve Siyonist İsrail’in Müslümanlar üzerindeki acımasız kaos planları devam ediyor. Bu mübarek günlerde bile İsrail Müslümanların mukaddesatına saygısızca saldırmakta ve Müslümanları acımasızca katletmektedir. Tüm bu acıların tek sorumlusu gaflet, cehalet ve nefret içinde yaşayan, Müslümanların İslam Dininin temel ilkesi olan adalet, sevgi ve saygı değerlerinden uzaklaşmış olmalarıdır.

Yaşanan bunca olumsuzluklar içerisinde Yüce Rabbimizin lütuf ve keremiyle yeniden kavuştuğumuz mübarek Kurban Bayramının İslam coğrafyasına ve tüm Dünyaya barış umutlarının yeniden yeşermesine, birlik ve beraberliğin pekişmesine, barış, huzur ve kardeşliğin ve en önemlisi sevginin güçlü bir şekilde gelişmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle; Mardinli hemşerilerimizin, Ülkemizin ve İslam âleminin kurban bayramını kutluyor, Sevgi ve saygılar sunuyorum. “Dedi

 

Başkan Öter Bu Bayram Dualarda Tüm Temennimiz Sevgi Olsun.
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti