Şanlıurfa’da Sel Felaketi: Alt Geçidi Su Bastı, Yolcular Mahsur Kaldı-(VİDEO)

Şanlıurfa’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, kenti adeta felç etti.

1463 kez okundu.
Şanlıurfa’da Sel Felaketi: Alt Geçidi Su Bastı, Yolcular Mahsur Kaldı-(VİDEO) Advert

Yoğun yağış nedeniyle birçok mahallede sel meydana geldi ve özellikle Haliliye ilçesindeki Sırrın köprülü kavşağı tüneli su altında kaldı. Bu tünelde mahsur kalan bir belediye otobüsünde bulunan yolcular, büyük bir tehlike atlattı.

Belediye otobüsünde seyahat eden yolcular, sel sularının hızla yükselmesiyle birlikte panik yaşadı. Alt geçitte aniden biriken sular, otobüsü hareket edemez hale getirdi. 

Şanlıurfa’da yaşanan bu olay, kentin alt yapı sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi. Özellikle ani yağışların etkisiyle sık sık su baskınları yaşanması, alt yapının yetersizliğini gözler önüne serdi. Haliliye ilçesindeki Sırrın köprülü kavşağı tünelinin sular altında kalması, acil önlemler alınması gerektiğini bir kez daha gösterdi. 

Olayın ardından birçok vatandaş, sosyal medyada yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Özellikle yağmur suyu drenaj sistemlerinin yetersizliği ve belediyenin zamanında önlem almaması konusundaki şikayetler dikkat çekti. Vatandaşlar, yetkililerden daha kalıcı ve etkili çözümler talep etti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çin’de çölleşmiş 32 milyon hektar alan ormana dönüştürüldü
Çin’de çölleşmiş 32 milyon hektar alan ormana dönüştürüldü
426 bin 915 öğretmen ilk yardım eğitimi aldı
426 bin 915 öğretmen ilk yardım eğitimi aldı