Şanlıurfa ipekyol gençlik merkezinde Bir şiir bir nefes

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezinde Şanlıurfa İli Gençler arası “Şiir Okuma” yarışması düzenlendi.

1607 kez okundu.
Şanlıurfa ipekyol gençlik merkezinde Bir şiir bir nefes Advert

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Milli duygularımızın ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla her yıl Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce Kültür ve Sanat Yarışmaları düzenlenmektedir. 2019 yılı içerisinde Türk Müziği, Tiyatro, Şiir Okuma ve Bilgi Yarışması olmak üzere dört ayrı kategoride düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu kapsamda İlimizde Gençler arası “Şiir Okuma” yarışması için il birinciliği 15 Şubat 2019 tarihinde İpekyol Gençlik Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Jüri üyeliklerini Türkçe – Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri Emel DEĞİRMENCİ, Abdullah AKBAY ve Selçuk YAŞAR’ ın yaptığı yarışmada 14-17 yaş gurubu bayanlarda Gülşah CENGİZ, erkeklerde Emre ÇALIŞKAN, 18-25 yaş gurubu bayanlarda Fatma GÖÇER, erkeklerde Bilal NAKIŞLI kategorilerinde 1. Olmuşlardır. Gençlerimiz ilimizi temsilen bölge finaline katılmak üzere 21.04.2019 tarihinde Diyarbakır ilinde yapılacak olan yarışmaya katılmaya hak kazanmışlardır. Yarışmacılara şimdiden başarılar diliyorum.

Şiir Okuma Yarışması il birinciliğinin Güzel bir şekilde geçtiğini dile getiren Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Belki burada bizim sonuç olarak bir değerlendirme ve derecede bulunmamız gerekiyor olabilir ancak bence burada kaybedenin olmadığı kazananın gençlik olduğu kanaatindeyim. Buradaki gençlerin kazandığı en önemli kazanım gençlerimiz yeteneklerini sergileme fırsatı bulmuş, bu havayı teneffüs etmişlerdir. Gençlerimize hem deneyim ve hemde büyük bir tecrübe olmuştur. Ayrıca kendine güvenmeleri ve özgüven kazanmaları çok önemli. Yarışmanın yapılmasında emeği geçen jüri üyelerine, yarışmacılara ve personellerimize teşekkür ediyorum dedi.

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Önümüzdeki günlerde yine gençler arası il birinciliği yarışmalarından Türk Müziği 23.02.2019 tarihinde saat 10:00’ da  Şanlıurfa Gençlik Merkezinde, Tiyatro Yarışması İl Birinciliği 26.02.2019 tarihinde saat 13:00’ te Karaköprü Gençlik Merkezinde, Bilgi Yarışması İl Birinciliği 27.02.2019 tarihinde saat 12:30’da Karaköprü Gençlik Merkezinde yapılacak olup yarışmaya tüm gençleri ve halkımızı davet ediyorum dedi.

Şanlıurfa ipekyol gençlik merkezinde Bir şiir bir nefes
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti