O şehirde aşı olmayanlara kısıtlama yolda! Urfa'da aşı olmayanlara kısıtlama olacak mı?

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van'ın yüzde 35 aşı oranıyla Türkiye'de 71'inci sırada yer aldığını belirterek, "Bir süre sonra aşı olmamış kişilere yönelik bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir. Kamu kurumlarına girişlerde aşı olma şartının aranması, uçak bileti, şehirlerarası ve toplu taşımada aşı olma şartı aranabilir" dedi. Van Valisi'nin bu açıklamasından sonra gözler bu seferde Şanlıurfa'ya çevrildi.

1471 kez okundu.
O şehirde aşı olmayanlara kısıtlama yolda! Urfa'da aşı olmayanlara kısıtlama olacak mı? Advert

Van Valiliği öncülüğünde aşı ve koronavirüs vaka durumuna ilişkin basın toplantısı düzenlendi. Valilik Ali Paşa Salonundan yapılan toplantıya Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, önemli açıklamalarda bulundu.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van'ın yüzde 35 aşı oranıyla Türkiye'de 71'inci sırada yer aldığını belirterek, " Bir süre sonra aşı olmamış kişilere yönelik bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir. Kamu kurumlarına girişlerde aşı olma şartının aranması, uçak bileti, şehirlerarası ve toplu taşımada aşı olma şartı aranabilir" dedi.

Van Valisi'nin bu açıklamasından sonra gözler bu seferde Şanlıurfa'ya çevrildi.

Şanlıurfa'da Türkiye ortalamasına göre aşılanma oranı hayli düşük. Bu nedenle Şanlıurfa'da da aşı olmayanlara kısıtlama olup olmayacağı da merak konusu oldu.

 

RHA

# şanlıurfa SON DAKİKA | Şanlıurfa'da şanlıurfa. göre bir vaka yapılan
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Guterres: Son günlerde sözlerde ve eylemlerde tehlikeli bir tırmanışa tanık olduk
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir
Erdoğan: Tanzanya, ülkemizin Doğu Afrika’daki en önemli ortaklarından biridir