Abdulkadir Taş’tan “Sen” kitabı

Şiir ile iç içe yaşayan ve hayatının büyük bir kısmını şiire adayan Abdulkadir Taş”ın kaleme aldığı ‘Sen’ adlı şiir kitabı edebiyat çalışmaları içerisinde yer aldı.

1748 kez okundu.
Abdulkadir Taş’tan “Sen” kitabı Advert

Taş’a neden Sen diye sorulduğunda ise şu ifadelerle anlatıyor…

Hayatımızı, kendimiz için yaşamıyoruz hiç birimiz;Yüreğimizde özel varlıklar vardır..
mesela Anne gibi..Evlat Gibi..Yar gibi..bu sebepten hayatta attığımız her adıma o Sen’ le yolculuğa başlarız..menzil Sen’dir hep..
Aşkın en derin duygularla motiflendiği ve şiirselleştiği halini görmek mümkün bu kitapta; İçinizde aşk varsa, Sen şiir kitabında izlerini bulabilirsiniz.

ABDULKADİR TAŞ KİMDİR?
1976 Şanlıurfa doğumlu olan Abdulkadir Taş, ilk orta ve lise tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 1996 yılında yazılı ve görsel basın alanında çalışma hayatına başlayan Taş çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev yaptı.
2006 – 2008 Yıllarında İtfaiye Dünyası Dergisi Genel Yayın Koordinatörü olarak çalışmalarda bulunan yazar, 2015 Hak iş kısa film yarışmasında “Emeğin içindeki gizem” çalışmasıyla En iyi yapımcı En iyi senaryo ve En iyi yönetmen dalında birincilik ödülü aldı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi/İtfaiye Daire Başkanlığı/Avrupa İtfaiye Müdürlüğünde çalışma hayatını sürdürüyor. Taş evli ve dört çocuk babası.

Abdulkadir Taş’tan “Sen” kitabı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti