Akşener: "Bana cinsiyetim üzerinden söylenen her söz aslında kadınlara söyleniyor’"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,, Liderler Fox’ta programında soruları yanıtladı.

200 kez okundu.
Akşener: Advert

Sahadaki izlenimlerini anlatarak konuşmasına başlayan Akşener, 3 yıl önce başladığı esnaf ziyaretleriyle bugün arasındaki farkı anlatarak; ‘’Ekonomideki dertlerin duyulmaması çok mühim. Ama çatıştırma hâlinden bıkmış insanlar. Gençler diyor ya; ‘Nefes almak istiyoruz.’ Aslında kadınlar da aynı şeyi söylüyor.’’ dedi.

‘’Değişimde pay sahibiyim’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs seçimlerine yönelik verdiği vaatlere ilişkin konuşan Akşener; ‘’İlk defa bu seçimde bu kadar vaat veriyor sayın Erdoğan. Vatandaşın onu beklediğini fark ettiler seçmenin. Buradaki değişimde ben %100’ünü ben yaptım dersem ayıp olur. Ama değişimde pay sahibiyim.’’ diye konuştu.

‘’İktidar devlet gücünü tehdit unsuru olarak kullanıyor’’

İktidarın seçime yönelik vaatlerine ve son günlerde gerçekleştirdikleri projelerine ilişkin konuşan Akşener; ‘’Devlet gücünü iktidar kullanıyor. Bunu bir tehdit unsuru gibi kullanıyor. Ya arkadaş sen bunu yapmak zorundasın zaten. Neyle yapıyorsun? Benim paramla yapıyorsun yani devletin harcadığı para milletin parasıdır. Onunla yapıyorsun.’’ ifadesini kullandı.

‘’15 Mayıs sabahından itibaren denetleme devreye girecek’’

TCG Anadolu, Togg, KAAN gibi iktidarın açıkladığı projelerin Meclis’e gelmediğini ve muhalefet olarak denetlenmediğinin altını çizen Akşener şunları aktardı:

’Bunları sorduğunuz zaman vatan hainisiniz, rica ederim. Ama şu sözü verebilirim ben size. 15 Mayıs sabahından itibaren denetleme, denge dediğimiz o meşhur sistem devreye girecek.?Bana söylenen her türlü belden aşağı, cinsiyetimin üzerindeki her söz esasında size de söyleniyor.? Türkiye’de kadınların yaşadığı bir iğrençlik bu cinsiyetimiz üzerinden. Niçin bu konularda çok hassas olduğunu iddia eden sayın Erdoğan’ın devri iktidarında benim örneğimde olduğu gibi her kadın mutlaka bir iftirayı cinsiyeti üzerinden bir çirkinliği yaşadı? Sürtük olduk, düşük olduk, çürük olduk. Olmadığımız bir şey kalmadı.’’?

Hibya Haber Ajansı

Akşener: "Bana cinsiyetim üzerinden söylenen her söz aslında kadınlara söyleniyor’"
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Memleket Partisi'nden “genel merkez kapatıldı” iddialarına yanıt
Memleket Partisi'nden “genel merkez kapatıldı” iddialarına yanıt
Bakan Bak'tan milli sporcu Serkan Yıldırım'a tebrik
Bakan Bak'tan milli sporcu Serkan Yıldırım'a tebrik