ANFA, geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, birbirinden çeşitli etkinliklerle Ankara Altınpark İşletmeleri (ANFA) Altınpark’ta üçüncüsünü gerçekleştirdiği "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

153 kez okundu.
ANFA, geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı Advert

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli minikleri birbirinden çeşitli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir, Ankara Altınpark İşletmeleri (ANFA) Altınpark’ta düzenlenen “Geleneksek Yarıyıl Çocuk Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

“Çocukların olduğu her yer çok renkli ve ışıl ışıl”

 Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, “İki gün sürecek etkinliğimizde birçok farklı etkinlik ve gösteri yapıldı. Çocukların çok sevdiği 2 konser verildi. Çocuklarımızın çok sevdiği illüzyon gösterisinden bubbleshowa, atölyelerden tahta bacağa kadar pek çok etkinlik Ankaralı çocuklarımızı bekliyor” dedi.

Festivali 6 bin 500 kişi ziyaret etti

7’den 70’e yaklaşık 6 bin 500 kişinin yoğun katılımıyla dolup taşan festivalde; kukla gösterisinden illüzyon showa, pandomimden konserlere kadar birbirinden renkli etkinlik, konser ve gösteri Başkentli minikleri büyüledi.

Müzisyen Onur Erol’un şarkıları binlerce çocuğun sesiyle konser alanında yankılandı. Festivalde; sihirbaz, koro, kukla gösterisi, balon katlama gösterisi, illüzyon, animatör, jonglör, palyaço, pandomim, bubbleshow, tahta bacak, çocuk tiyatrosu, atölyeler, konserler ve hacivat-karagöz oyunu gibi birbirinden hareketli sahne showlarının yanı sıra çocuklar kil atölyesi, çim adam atölyesi, ahşap boyama atölyesi gibi birbirinden renkli etkinliklerle verimli bir yarıyıl eğlencesi yaşadı.

Hibya Haber Ajansı

ANFA geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor
Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor
Enver Yıldırım'dan Paris 2024 kotası
Enver Yıldırım'dan Paris 2024 kotası