Kale Alarmlı Silindir ile hırsızlığa karşı 100 desibellik koruma

Kale Kilit tarafından dünyada bir ilke imza atarak geliştirilen Kale Alarmlı Silindir, can ve mal güvenliğinin korunmasında başrolü üstleniyor. Delinmeye karşı dirençli ürün, tuzak silindirin kırılmasıyla birlikte 100 desibel yüksekliğindeki alarmı devreye sokarak hırsızların ve kötü amaçlı kişilerin olay yerinden uzaklaşmasını, hane sakinlerinin ise ihlalden haberdar olmasını sağlıyor.

125 kez okundu.
Kale Alarmlı Silindir ile hırsızlığa karşı 100 desibellik koruma Advert

Üretime başladığı 1953 yılından beri sektörün önde gelen firması Kale Kilit, sürdürdüğü yoğun Ar-Ge faaliyetlerini özel patentli ürünleriyle taçlandırmaya; güvenlik kategorisinde kullanıcıların hayatlarına huzur katmaya devam ediyor. Bu amaçla üretilen Kale Alarmlı Silindir, kullanıldığı kapılarda güvenlik ve huzurun korunmasında başrolü üstleniyor.

Yüzbinlerce TL’lik kayıplar yaşanıyor

İstatistiklere göre Türkiye’de bir yıl içerisinde 100 binden fazla konut ve ofis hırsızlık girişimi gerçekleşiyor. Bu nedenle yaşam ve iş alanlarının güvenliği en önemli konuların başında geliyor. Modern yaşamın gereği olarak evlerde ve ofislerde değeri binlerce TL’den başlayan televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, telefonlar, çamaşır ve bulaşık makineleri, buzdolabı gibi elektronik ve beyaz eşyalar bulunuyor. Aynı zamanda yine ülkemizde evlerde ve ofislerde 250 milyar dolar değerinde altın olduğu belirtiliyor. Bir başka deyişle gerçekleşen her konut ve ofis hırsızlığı yüz binlerce TL’lik maddi zarar ile sonuçlanırken, birçok aile yıllar boyunca gerçekleştirdikleri birikimlerini kaybediyor.

Güvenliğin sağlanmasında başrolde

Kale Kilit, kullanıcıların güvenliğini ve huzurunu korumayı kendine ilke edindiği için 70 yıllık tecrübesiyle Ar-Ge alanına en çok yatırım yapan ve çok sayıda inovatif ürünü piyasaya kazandıran markaların başında geliyor. Bu doğrultuda Türk mühendislerin dünyada bir ilki gerçekleştirerek silindir ve alarmı aynı üründe bir araya getirdiği Kale Alarmlı Silindir, piyasaya sürüldüğü 2019 yılından itibaren giriş yaptığı tüm pazarlarda büyük beğeniye ve yüksek satış rakamlarına ulaştı. Kendi kategorisindeki ilk olma özelliğini taşıyan ve patenti Kale Kilit markasına ait olan Kale Alarmlı Silindir, yenilikçi yapısıyla sağlam ve kullanışlı bir teknolojik ürün olarak kullanıcıların güvenlik ihtiyaçlarını karşılamalarında büyük rol üstleniyor.

Motorlu testere kadar yüksek ses çıkarıyor

Kale Kilit Ar-Ge ekibinin çalışmasının ürünü olarak tüketicilerin beğenisine sunulan Kale Alarmlı Silindir, kullanıldığı kapıda silindirin kapının dış bölümünde kırılması durumunda devreye giriyor. Delinmeye karşı dirençli üretilen Kale Alarmlı Silindir, tuzak silindirin kullanılması prensibiyle çalışıyor. Kilidi delemeyen hırsız ya da kötü niyetli kişiler kilidi alet yardımıyla açmaya çalıştıklarında tuzak silindir kopuyor. Bu esnada elektronik mekanizma devreye girerek 100 desibel yüksekliğindeki sesli güvenlik alarmını çalıştırıyor. Böylece kullanıldığı ev ya da ofiste bulunan kişilerin veya binadaki diğer sakinlerin duyabileceği şekilde alarm devreye giriyor; hırsızlık ya da saldırı gibi güvenlik ihlalleri gerçekleşmeden önlenebiliyor.

Uzun yıllar güvenle kullanım sağlıyor

Alarm bölümünün devrede olması için iki adet kalem pilin yeterli olduğu Kale Alarmlı Silindir, pil bittiği zaman iç bölümdeki panelden şarj ikaz ışığı ile kullanıcıları uyarıyor. Ürün silindirinin ön bölümü kırıldığı zaman çalışmaya devam ediyor. Bir hırsızlık ya da eve girme deneyiminde Kale Alarmlı Silindir alarm verdikten sonra kullanım dışı olmuyor. Kale Kilit’in 70 yıllık tecrübesi sayesinde tuzak kilit bölümü eve girme girişimi sırasında kırılan ürün uzun yıllar boyunca çok kaliteli bir kilit sistemi olarak işlevini sürdürüyor.

Hibya Haber Ajansı

Kale Alarmlı Silindir ile hırsızlığa karşı 100 desibellik koruma
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil