Milletvekili Aydınlık’tan Şanlıurfaspor’a maddi destek (VİDEO)

Şanlıurfaspor için başlatılan maddi destek kampanyasına bir katılımda CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’tan geldi. Milletvekili Aydınlık, Şanlıurfaspor’a 15 bin TL destekte bulundu.

833 kez okundu.
Milletvekili Aydınlık’tan Şanlıurfaspor’a maddi destek (VİDEO) Advert

Son günlerde ekonomik nedenlerden dolayı zor günlerden geçen Şanlıurfaspor için Şanlıurfaspor Kulübü Yönetimi tarafından “Şanlıurfaspor İçin Can Suyu” Kampanyası başlatıldı.

Kampanyaya siyasilerin yanı sıra vatandaşlarda katılım göstermeye başladı.

Başlatılan kampanyaya bir destekte CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’tan geldi. Aziz Aydınlık, Şanlıurfaspor’a 15 bin TL destekte bulundu.

Öte yandan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık makam odasından yayınladığı videoda Şanlıurfaspor forması giyip Şanlıurfaspor atkısı takarak şehrin tümünün Urfaspor'a destek vermesi gerektiğini ifade etti.

“URFASPOR’A SAHİP ÇIKARLAR VE ONLARDA URFASPOR’A DESTEK VERİRLER”

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, her kesime destek çağrısında bulunarak, “Değerli Şanlıurfalılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karara göre Şanlıurfaspor 2.Lig’de devam edecektir. Bu karar sevindirici bir karardır, TFF’ye teşekkür ediyorum. Ben Aziz Aydınlık adına 5 bin, Aydınlık Tarım adına 5 bin, Fevzi tarım adına 5 bin olmak üzere toplamda 15 bin destekte bulundum. Umarım siyasetçilerimiz, iş adamlarımız Urfaspor’a sahip çıkarlar ve onlarda Urfaspor’a destek verirler. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, Büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız inşallah onlarda Urfaspor’a büyük destek verirler. Sivil toplum örgütlerinin başkanları bir sefere mahsus olmak üzere bütün üyeleriyle 100’er lira olmak üzere bu kampanyaya destek verirlerse çok sevindirici olur. Bütün Urfa'nın Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor, saygı ve selamlarımı gönderiyorum" dedi.

 

(RHA)
Şanlıurfasporlu taraftarlar Twitter’da buluşacak Milletvekili Aydınlık’tan Şanlıurfaspor’a maddi destek
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Konya'da Uluslararası Konya Yarı Maratonu yapıldı
Konya'da Uluslararası Konya Yarı Maratonu yapıldı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Armada Praxis Yalıkavak şampiyon oldu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Armada Praxis Yalıkavak şampiyon oldu